Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folii auto Brasov

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei
Brand
LLUMAR
Descriere
Aplicam folie auto in Brasov - Glass Tuning - 10 ani de experienta si un portofoliu de peste 20000 masini pe care am aplicat folie auto.

Folia auto de protectie aplicata pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate.

Service-ul nostru cu sediul in Brasov este autorizat sa aplice folie auto certificate de RAR si POLITIE pentru piata romaneasca. Glass Tuning insoteste aplicarea profesionista a foliei cu un certificat de calitate si garantie si copii dupa autorizarile legale ale foliilor cat si un exemplar al autorizatiei de service cu care faceti dovada montajului de folie intr-un spatiu autorizat si agreat de RAR

Folia Llumar este recunoscuta pentru claritatea excelenta , iar adezivul special face aca aceasta sa nu se exfolieze de pe geamurile auto. Stratul UV si de protectie solara , va protejeaza de caldura soarelui si de lumina orbitoare a soarelui. Folia reduce efectele periculoase, stresante si de orbire ale luminii, in acelasi timp fara sa altereze vizibilitatea.

Eleganta si bunul gust vor deveni atributele masinii dumneavoastra, folia ii va da un aer mai estetic si mai sportiv

Echipa Glass Tuning va asteapta.
str. Zizinului 106 - Complex Duplex 3 - Incinta G3
www.glasstuning.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura