Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie antiefractie Brasov

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei
Brand
Clar si reflexiv
Descriere
Folie antiefractie Brasov - montator autorizat Glass Tuning - partener Folii marca Llumar, agrementate Icecon.

Foliile antiefractie montate pe geamurile cladirilor cresc rezistenta la spargere si acte de vandalism si au rolul de a proteja bunurile si persoanele de evenimente neplacute cum ar fi: patrunderile prin efractie, vandalismul, accidente prin taiere cu cioburi.
Aceste folii antiefractie vin in completarea altor masuri de siguranta cum ar fi: alarme, gratii, sisteme de supraveghere. Echipa noastra are experienta 11 ani in montarea foliilor antiefractie. Foliile antiefractie Llumar au un adeziv special conceput pentru o mai buna rezistenta la impact si de asemenea o gama larga de culori si modele.Grosimea unei folii antiefractie variaza intre 100-400 microni, functie de clasa de siguranta in care se incadreaza.

Mai jos gasiti clasele de siguranta disponibile:
1. Folii de siguranta si securitate
- 100 microni - clasa de siguranta 2B2 conform EN 12600
- 175 microni - clasa de siguranta 1B1 conform EN 12600
- 200 microni - clasa de siguranta P1A conform EN 12600
2. Folii antiefractie rezistente la atac manual
-300 microni - clasa de sigurata P2A conform SR EN 356:2003
-400 microni - clasa de siguranta P2A conform SR EN 356:2003

Folia antiefractie se foloseste in cazul in care vrem sa protejam suprafetele vitrate din locuinte, birouri, magazine dar si in cazul autoturismelor.
Un geam pe care s-a aplicat folie antiefractie devine mai rezistent la spargere dar in acelasi timp impiedica patrunderea infractorilor. Geamul chiar daca se sparge folia ai va pastra integritatea mentinand cioburile lipite si impiedicand astfel patrunderea in spatiul protejat.
Protectia impotriva taierilor accidentale este asigurata prin mentinerea sus (lipite de folie) a cioburilor. Datorita acestei caracteristici folia antiefractie sau folia de siguranta este utilizata in spatii comerciale (vitrine) sau in zone cu trafic intens (usi de acces) unde exista pericolul de accidentare prin taiere.
Folia este construita dintr-un poliester dur, transparent, care este acoperit cu un adeziv clar si invizibil dar foarte puternic care reuseste sa tina sticla sparta rezultata in cazul unui impact.
Llumar a dezvoltat foarte mult aceste produse reusind sa le adapteze pentru solutii diverse - astfel foliile antiefractie pot sa asigure protectie solara (folii antiefractie reflective - argintii, aurii, albastre), pot sa asigure intimitatea (folii antiefractie mate de diverse culori).

Echipa Glass Tuning Brasov va sta la dispozitie pentru un montaj profesional.

Brasov, str.Zizinului 106 -Complex Duplex 3 -Incinta G3
www.glasstuning.com

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura