Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Colantari Auto Brasov

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei
Brand
Colantari Auto Brasov
Descriere
Colantari auto Brasov - Glass Tuning Brasov - servicii profesionale de colantari auto (integrale sau partiale) si inscriptionari auto.

Activitatea noastra in domeniu colantarilor si inscriptionarilor auto este de peste 11 ani, in portofoliul nostru gasindu-se sute de masini.
Foliile folosite pentru colantari sunt folii autocolante premium de la producatori de top din domeniu: Oracal, 3M, Grafityp, Apa , Avery astfel incat colantarile sa fie de calitate si sa tina un timp cat mai indelungat.
Culorile pentru colantare pe care le puteti alege sunt diverse, atat lucioase cat si mate, iar textura autocolantului este diferita: aspect texturat, poros, metalic.
Avem o varietate mare de culori si texturi: folie mata si lucioasa diverite culori, folii carbon 3D si 4D, folie imitatie crom, folie brushed, sticker bomb, folie cameleon, folie camuflaj sau folie protectie caroserie.

Specialistii nostri in domeniul colantarilor, va pot oferi sfaturi legate de cosmetizarea autoturismului dumneavoastra, avand deasemenea optiunea de a monta folie texturata carbon, folie care imita pielea etc

Avantajele colantarilor:
- Pe langa avantajul estetic aceste folii autocolante confera si un strat protector masinii dumneavoastra impotriva zgarieturilor, pietrelor care se gasesc la tot pasul pe sosele, punctelor de smoala care se lipesc de caroserie sau impotriva insectelor.
Schimbarea imaginii masinii prin aplicarea de dungi sau colantari pe piese confera masinii un aer sportiv, o scoate in evidenta
- Pretul este un alt avantaj - o colantare integrala de calitate poate sa fie si la jumatate de pret fata de o vopsire
- Timpul de lucru - este mult mai mic comparativ cu timpul necesar vopsirii
- Colantarea anumitor piese poate sa ascunda micile defecte ale lacului - zgarieturi, matuiri
- Masinile se pot inscriptiona, se poate aplica folie cu sigla firmei
- Daca vopseaua este impecabila si se doreste mentinerea suprafetei in conditii cat mai bune va recomandam colantarea cu folie de protectie caroserie - este o folie transparenta, moale, care preia socurile pietricelelor, sgarieturile cauzate de criblura sau crengi.

Pregatire: Pentru a asigura o colantare care sa tina este foarte important ca suprafata pe care se aplica sa fie curata, fara denivelari sau crapaturi in lac. Daca nu sunt indeplinite aceste conditii masina trebuie pregatita ( slefuire lac care sare, aplicare de kit in zonele cu problema) astfel incat suprafata pe care se va aplica colantul sa fie impecabila.
!!! Nu se colanteaza masini sau piese prospat vopsite (vopsirea trebuie sa se fi facut cu cel putin 30 zile inainte)
Colantarile se fac cu sigilarea marginilor cu solutiie de sigilare speciala produsa de 3M.

Timp de lucru: o colantare integrala poate sa dureze de la 1 la 3 zile functie de aspectul lacului. Pentru a asigura un montaj cat mai bun si un aspect impecabil demontam accesoriile sau diversele componente detasabile pentru ca marginile colantului sa nu fie vizibile. Din acest motiv timpul unei colantari se mareste.

Intretinere: Pentru a asigura o durata de viata cat mai mare colantului recomandam ca spalarea sa nu se faca cu vap la presiune maxima si de aproape. Spalarea este recomandata sa fie facuta in spalatorii cu perii.

Pret colantari: pretul este in functie de piese care se colanteaza si de tipul de colant aplicat.
- colantare capota: 250lei
- colantare plafon: 300lei
- colantare bara: 250lei
- colantare stalpi: 20-30lei/stalp
- colantari ornamente interioare (trimuri,console interioare, ornamente): intre 30-60lei/piesa

Garantie colantari: 6-12 functie de tipul de folie ales / piesa colantata.
Garantia se refera la exfoliere.

Colantarile se fac pe baza de programare.

Adresa service:
Glass Tuning
Brasov, str. Zizinului 106 - Complex Duplex 3 - Incinta G3
www.glasstuning.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura