Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Polisare faruri Brasov

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei
Brand
3m
Descriere
Polisari faruri auto in Brasov prin Glass Tuning - de 11 ani servicii de calitate

Glass Tuning recomanda ca dupa slefuirea si polisarea farurilor aplicarea unei folii de protectie speciala, transparenta si cu grosimea de 150 microni, cu rolul de a proteja suprafata nou reconditionata.

Farurile matuite, zgariate, deteriorate a caror functie de a proiecta lumina este scazuta, se pot reconditiona si pot redevenii la fel ca din fabrica.
Reconditionarea unui far presupune mai multe operatiuni si tehnologie dedicata suprafetelor din plastic:
1. Slefuirea farurilor - farurile se slefuiesc cu ajutorul unei masinii de polisat Makita, folosind hartii abrazive cu valori ale granulatiei intre 500-3000 pana se indeparteaza in totalitate suprafata matuita sau zgariata.
2. Polisarea farurilor - cu aceeasi masina de polisat, farurile sunt lustruite cu doua paste de polish marca 3M - paste speciale pentru suprafete de plastic asigurand o suprafata lucioasa, stralucitoare asemenatoare farurilor noi.
3. Aplicarea de folie transparenta de protectie, cu grasime de 150 microni cu are rol de protectie a suprafetei reconditionate a farului. Folia nu se observa pe far dar fara ea farul se matuieste la loc in 2-3 luni. Folia are rol de protectie impotriva radiatiei UV si a zgarieturilor sau loviturilor cauzate de pietricele sau alte obiecte care se lovesc de suprafata farului. Folia are rolul de a prelua si inghiti energia loviturilor.

Timp de lucru pentru reconditionarea a 2 faruri: 2 ore
Programari polisari faruri: 0726/285.527
Pret polisare, slefuire si aplicare folie pe un far: 75lei

Glass Tuning va asteapta cu servicii auto de calitate.
Brasov-str Zizinului 106-Duplex3-G3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura