Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie protectie solara Brasov

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 €
Brand
REFLEXIV
Descriere
Folie protectie solara marca Llumar - furnizare si montaj profesional asigurat de echipa Glass Tuning Brasov

Geamurile cladirilor joaca un rol important asigurand lumina necesara si protejand impotriva pierderilor de caldura. Performatele lor insa sunt limitate cand vorbim de incalzirea excesiva datorata razelor de soare sau de actiunea distructiva a radiatie UV asupra mobilierului sau de lumina stralucitoare excesiv de puternica care afecteaza privitul in monitoare si obosesc ochii privitorului.

Pentru toate aceste probleme Llumar a dezvoltat folii care blocheaza lumina excesiva, asigura protectie solara diminuind incalzirirea excesiva a spatiilor sau protectie impotrIva radiatiei UV.

Cum lucreaza folia de protectie solara? - conceptul este simplu iar rezultatetele sunt uimitoare.

Undele scurte de radiaţie solară trec prin sticlă şi încălzesc diversele obiecte din casa (pardoseala, obiecte de mobilier, covoare). Obiectele încălzite încep sa emita radiaţii cu unde lungi ale spectrului iar acestea sunt reflectate eficient de sticlă. Astfel, razele soarelui nimeresc într-o "capcană de căldură" si astfel incaperea se supraincalzeste.
Aplicand folia de protectie solara pe geamuri undele radiante provenite de la soare sunt reflectate in mare parte reusind astfel blocarea supraincalzirii.

Constructiv folia reflexiva pentru protectie solara este o foaie de poliester tratat in diferite moduri pentru a imbunatati aspectul si performantele ferestrelor. O parte are un strat rezistent la zgarieturi iar celalalt are un adeziv care leaga folia de suprafata sticlei.
Datorita efectului de oglinda care se formeaza la exterior (in zona in care este mai multa lumina) folia se poate utiliza pentru asigurarea protectiei vizuale pe timp de zi. Astfel prin aplicarea de folie blocheaza privirile indiscrete dar pastreaza panorama.

Echipa Glass Tuning aplica de 11 ani folii de protectie solara pe geamurile cladirilor. Oamenii nostri sunt instruiti de Llumar pentru aplicarea de folie. Experianta acumulata in acesti ani, calitatea lucrarilor realizate ne recomanda ca un partener de incredere.
Lucrarile noastre acopera o gama larga de tipuri de cladiri - spatii comerciale, birouri, hoteluri si restaurante, hale industriale, sedii de banci, institutii de invatamant, spitale, institutii administrative.
Lucrari de referinta: Macromall, Temad, Clinica Hiperdia, Delaco, Sicaro, Showroom Renault, Cec Bank, Carpatica, Raiffeisen Bank, Bcr Bank, Holzindustrie Reci, Autoliv, spitalul de neurologie Brasov, Eurocopter, Clinicco, Judecatoria Brasov etc.

echipa Glass Tuning va asteapta
str. Zizinului 106 - Complex Duplex 3 - Incinta G3
www.glasstuning.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura